Til alle turvenner

Hei alle turvenner.

Jeg hadde en såkalt «inspeksjonsrunde» i Valås-løypa lørdag 7.11. Det var utrolig hyggelig å se alle barnefamiliene som benyttet akkurat den løypa. Noen av barna var ganske små, men det så ut som alle koste seg

.

Flere av dem hadde tent opp bål på rasteplassene med pølser på spidd og andre godsaker.

Jeg promoterte POT for dem jeg møtte og roste dugnadsgjengen og alle 22 mil med løyper de holder fine. Alle jeg pratet med, skrøt av POT-løypene og ba meg hilse dem som la ned denne innsatsen. Det lovet jeg å gjøre.

TAKK TIL ALLE DERE SOM RYDDER LØYPENE, DET ER MANGE SOM SETTER PRIS PÅ DET.

Jeg spurte mange av de barnefamiliene jeg møtte om det var noe på løypa de synes burde forbedres. Et par av dem nevnte et tre som en kunne skalle i ved «trappa» i nedre enden av Sortil. Det var ikke større enn at jeg klarte å fjerne det. Ellers var løypa i god forfatning. Selvfølgelig litt sølete her og der etter all nedbøren, men det var ikke noe problem å ta seg forbi.

Atter en gang; det varmet et POT-hjerte å se at så mange nyter godt av løypene. Utfordringen nå er å klare å få dem engasjert inn i vår forening, slik at yngre krefter kan sørge for videre drift og vedlikehold av et flott løypenett. Dugnadsgjengen og alle vi andre begynner å bli godt voksne. Det er ikke et eget fenomen for POT, det jeg har sett av dugnadsfolk i DNT-Skien har vel så mange år på baken. Men det hjelper ikke oss.

Jeg har derfor en liten bønn til dere som er ferdig med barn, kjøring og oppfølging av deres interesser. Nå er muligens tiden inne for å gjøre noe for seg selv. Slå følge med oss ut i naturen. Vi har et trivelig miljø. Mange fine guidede turer. Det gjør deg kjent på steder du ellers kanskje ikke ville opplevd.

Ved å betale en kontingent på kr. 200 pr. år kan både du og evt. ektefelle/samboer være medlem og få hele turprogrammet tilsendt. Men bli gjerne med på noen turer uten å være medlem for å se om du trives sammen med oss.

Mange hilsener fra et turglad POT- medlem

Terje Holm Knudsen.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now