Medlemstur til Metalen

Søndag 06.september

Turen gikk fra Østre Sollid samfunnshus ved Markaveien. I flott turvær gikk vi oppover skogsbilveien før vi tok traktorveien sydover. Så tok vi fatt på brattlia opp mot toppen. Oppe ved hytta, som står åpen, ble det liten stopp før vi gikk sydover til det høyeste punktet på Metalen, ca 307m. Her ble det en kafferast på det flotte utsiktpunktet.

Vi gikk ned igjen fra toppen samme vei og gikk så nordover til Balstadhogstet som Porsgrunn Jeger- og fiskeforening disponerer. Her tok vi hovedrasten før vi tok skogsbilveien tilbake til parkeringen.

20 spreke turgåere var med på en flott tur.

Harald Rasmussen var turleder og hadde med seg Jakob Kløverød som kjentmann.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now