Høstens aktiviteter går etter planen og starter 6. aug.

Torsdag 6 aug kl 16.00 inviterer POT til åpent møte i gårdsrommet på Kjølnes gård. Vi serverer grillmat og vil orientere om høstens aktiviteter for alle medlemmer. Grunnet servering ber vi om påmelding til Inger Kokkersvold tlf 93093029 eller Jan Hansen tlf 91863032

POT beklager at vårens aktiviteter ble redusert grunnet Korona. Høstens aktiviteter går etter planen samtidig som vi hensyntar de til enhver tid gjeldende råd og regler gitt av myndighetene.

I tillegg til allerede planlagte turer arrangeres tur søndag 23 aug til Solhomfjell ved Gjerstad. Vi parkerer ved Spjotvatn og går opp til Branntårnet. Solhomfjell har en av de beste utsynsplassene i dette distriktet. Avreise 09.30. Krevende tur. Turledere Tormod Kokkersvold og Robert Jensen.

Mange dugnader er gjennomført i vår etter initiativ fra enkeltmedlemmer. POT takker alle som på ulike måter har bidratt til å holde løypene våre i god stand. Mye viktig arbeid er nedlagt også i vårterminen.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now