Corona og POTs aktiviteter

Koronapandemien påvirker også Porsgrunn og Omegns Turistforenings virksomhet.

I likhet med samfunnet for øvrig berører koronapandemien også virksomheten til Porsgrunn og Omegns Turistforening. Som en helt dugnadsbasert virksomhet ser vi det som svært viktig å være lojale mot myndighetenes beslutninger i denne vanskelige tiden. På ekstraordinært styremøte mandag16.03 ble det derfor besluttet å legge ned all virksomhet inntil videre.

Det innebærer at våre tradisjonelle vårmøter avlyses, og at den organiserte turvirksomheten ikke starter opp før de sentrale myndigheter lemper på restriksjonene. Tilsvarende vil også gjelde dugnadsarbeidet i vårt løypenett. Det innebærer at løypene mange steder vil bære preg av dette. Situasjonen fører også til at planleggingen av høstturene foreløpig legges på is.

Porsgrunn og Omegns Turistforening oppfordrer interesserte til å følge med på vår hjemmeside - www.pot-turist.no - og på Facebook hvor det vil bli gitt nærmere informasjon om oppstart når forholdene ligger til rette for det.

Styret i POT vil på det sterkeste oppfordre alle til å lojalt følge myndighetenes pålegg for dermed å medvirke til å redusere smittefare og derigjennom gjøre situasjonen enklere å håndtere.

Styret i Porsgrunn og Omegns Turistforening

16. mars 2020

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now