Medlemstur til Skrehelle

Medlemstur til Skrehelle I dag var det 25 turdeltakere som startet i nydelig høstvær fra parkeringsplassen i Fjelldalen, opp mot Vestre Skrehelle. Vel oppe på platået var det veldig flott utsikt. Etter en kort pause dro vi videre til toppen av Vestre Skrehelle, med fin utsikt over Olaugtjønn. Her ble det en liten rast hvor nista ble fortært, og Jarl Erik fortalte historier om gamle Skrehelle. Derfra gikk turen videre mot toppen av Skrehelle 553 moh. Der ble det en liten pustepause ved varden før vi ruslet videre nedover mot Ramsberget, med fine utsiktssteder underveis. Vel nede igjen etter en flott rundtur på ca 8 km, var alle turdeltakere veldig fornøyde med turen. En stor takk til turleder Jarl Erik Forså som guidet oss rundt og fortalte gode historier. En tur vi igjen tar igjen.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now