Kom deg ut dagen - meget vellykket

Porsgrunn og Omegns Turistforening (POT) og DNT Barnas Turlag Porsgrunn arrangerte 'Kom Deg Ut Dagen' på Kattøya søndag 01.september. Det var mye som skulle på plass ute på Kattøya i formiddags timene. Heldigvis kunne Tormod stille med båt for transport. Det ble en dundrende suksess med hele 155 barn som gikk turstien fra Olavsberget, og de fikk premie når de kom vel frem. Vi må anslå at det var minst 350 personer totalt. Det ble servert bl.a. skaukaffe, marsipankake, pølser, popkorn...… Robin M. Kåss tok seg også en tur utenom. Sammen med barna prøvde han seg på stylter med hell. Turbo dukket opp. Folk koste seg virkelig i det fine været og noen syntes at det var så deilig at de tok seg et bad. Det ble trukket tre hovedgevinster blant barna som hadde fullført turstien. Takk til de medlemmene som hjalp til slik at POT og DNT Barnas Turlag kunne arrangere en vellykket familie dag.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now