POTs flotte høsttur

Høstturen (23.-25. august) til POT gikk også denne gang til Vågslidtun hotell. Der er maten førsteklasses, og vi blir alltid godt mottatt. De av oss som hadde anledning, kom tidlig fredag ettermiddag. Vi fikk oss en tur til andre siden av Vågslivatnet og videre vestover mot Sundet/Arbuviki. På kvelden ble det en god middag og hyggelig samvær. Lørdag etter frokost og nistesmøring kjørte vi vestover forbi Haukeliseter og parkerte omtrent ved Gautesvik. Der startet turen opp mot Veslenut og nesten 600 høydemeter. Vi fikk litt forskjellige vær typer. Startet i t-skjorte, så litt yr i lufta, og så kom tåke da vi var nesten på toppen. På nedturen ble været mye bedre. Vi valgte en litt annen sti på nedturen. Turen ble på drøye 12 km. En litt sliten gjeng tok en 'oppsummering' på terrassen før middagen +++. Vi våknet på søndag til et nydelig vær. Vi kjørte inn til Prestegård og gikk innover mot Havradalen. Dette ble også en fin tur i over 1000 meter høyde. Takker alle for at de gjorde denne helgen minneverdig.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now