Ut på tur aldri sur - litt om POTs aktiviteter


[endif]-- I disse dager er P-plassen ved Jysk på Moheim lukket for turgåere. Det er et stort problem for dem som ønsker å gå fra Moheim til Årdalstoppen. POT har derfor skrevet et veldokumentert brev til kommunen for å få administrasjonen til å opparbeide et parkeringsalternativ i området. Det hjelper lite om POT rydder og holder løypenettet åpent dersom ikke turgåere kan komme til løypene.

I 2018 fikk vi kr. 50.000 i støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til prosjekter. Rapportering etter gjennomført arbeid ble nylig foretatt og Sparebankstiftelsen godkjente dette.

Vi har også nylig mottatt fra Porsgrunn Kommune kr. 22.000 i Lavterskel-støtte og kr. 31.000 i driftsstøtte til «grønne foreninger».

Slik støtte er vi avhengig av for å holde det aktivitetsnivået vi har i løypenettet som er ca. 220 km. langt.

Apropos løyper, nå har vi nettopp kommet i gang med dugnadene der for høsten. En trivelig gjeng er aktive her, de rydder hver tirsdag fra kl. 17.00. Vi anbefaler deltakelse der, bedre måte finnes ikke for å bli kjent med oss på. Ansvarlig leder for ryddegjengen er Jakob Kløverød, du når han på tlf. 976 97 093. VEL MØTT!

Vi har også nettopp startet med høstens organiserte søndagsturer med turleder, seniorgruppa tilsvarende torsdagsturer. Du er hjertelig velkommen til å delta. Kontingenten skal ikke skremme noen, den er kun kr. 100 pr. år. Du er selvsagt velkommen som medlem selv om du ikke ønsker å delta på turer. Du er muligens en bruker av løypene vi rydder eller ser verdien av muligheten for rekreasjon og trening i naturen.

Vi skal nå ha en Weekend-tur til Haukeli, mens seniorgruppa drar til Løkken i Danmark neste uke. Her er det for sent å melde seg på, men det kommer flere år.

Porsgrunn, 21.8.2019

Terje Holm Knudsen

Leder

![endif]--

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now