Seniortur 15.08.19 til Veitåsen

I lett overskyet vær møtte 15 seniorer til tur. Den startet fra parkeringsplassen på Heistadtangen. Herfra fulgte vi vanlig vei et stykke før vi tok inn på en sti. Jan Otto hadde gjort en grundig jobb for å finne denne stien til toppen av Veitåsen 144 moh. Noen steder var den vanskelig å se. Nesten ingen på turen hadde vært på Veitåsen tidligere. Den er nok mest kjent for sin bratte profil som i tidligere tider ble benyttet som kjennetegn for båter. Den gamle bålplassen var dessverre ødelagt av tidens tann.

Etter rast på toppen tok Jan Otto oss med på tur i terreng uten sti. Vi kom etter hvert ned til fjorden og passerte Ordings Odde før vi var tilbake på parkeringsplassen.

Turleder: Jan Otto Jonassen

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now