Seniortur 6. juni 2019

Skottfosstien

Turleder: Sverre Nordbø Hagen

Værmeldingen var ikke bra, men det møtte 13 på Kjølnes. Vi parkerte like ved administrasjonsbygget til Skotfoss Bruk. Derfra gikk vi ned til Meierelva med fin utsikt mot Skotfoss kirke, som har en perfekt beliggenhet. Turen fortsatt opp Løveid sluser med stigning fra 5 til 15 m. En liten tur opp til boligen til slusemesteren og inn i skogen til en gammel kullmile. Vi fortsatte på sporet til den elektriske jernbanen ut til vår rasteplass. Hittil hadde vi hatt 3-4 tendenser til regn, men nå klarnet det opp. Fra rasteplassen var det fin utsikt nedover Farelven. Tilbake gjennom skogen til Røråsen. Lengde ca 4 km med mye historie.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now