Rapport fra Årholttreffet 25.11.18

Vi dro inn til Årholtstua på fredag for å rigge til Årholttreffet på søndag. Det hogges nå mye langs veien fra Årholtgrana og oppover mot hytta. Det skal også hugges ved Årholtstua. Den gamle skogen ved utedoen står for fall.

Vi var spente på hvor mange som ville komme i år, da det var flere som hadde tatt en tur til varmere strøk. Søndagen kom med 3-4 minusgrader, delvis skyet og vindstille. Grillen ble fyrt opp, og bålet tent, og ved 11-tiden begynte turfolket å strømme på, og det ble et meget godt oppmøte.

Det ble etterhvert fullt rundt bålet og ved langbordet, og turfolket ble servert gløgg, smultringer og kaffe fra storkjelen. Det var en munter og glad gjeng, 35 stk i alt som la veien hjemover. Noen til Skifjell, og de fleste mot Stussrød.

En veldig hyggelig avslutning på turåret 2018.

Hilsen fra Berit og Jakob

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now