Rapport seniortur 27.9.18 - Årholtstua

I lett regnvær møtte 28 til tur med start inne ved Oklungenvannet. Heldigvis stoppet det å regne etter ca 1 time. Jens og Marit skulle kjøre opp til hytta for å starte grill og kaffekoking. Et stort tre tvers over veien hindret dette. Men pølser og kaker ble kjørt til Stussrød. Her overtok Jakob med flere og gikk opp til hytta. Resten av turgruppa startet tur opp til Mjøvannsdammen og videre via Lillebroken. Noen steder var stien "fylt" av vann og blokkert av veltede trær. Da turfølget kom fram til hytta var den varmet opp, grillen var tent og kaffen ferdig. Det ble en hyggelig samling på vollen før turen gikk ned til Stussrød. Turlengde på ca 7 km.

Turleder var Ingeborg Ahlbom.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now