Rapport fra høst-turen til Vågslid 24.-26.8

Årets høst-tur var lagt til Vågslidtun hotell som ligger vakkert til på en odde i Vågslidvannet (800 moh). Et lite, men hyggelig hotell som var midt i blinken for oss..

25 hadde valgt å være med på turen som på alle måter ble vellykket. Derfor en takk til de som hadde ansvaret for arrangementet.

På fredag var de fleste tidlig på plass, og for disse det ble en fin tur rundt Vågslidvannet - en tur på ca 7 km i lett og greit terreng. Etter turen var det hyggelig sosialt samvær og en aldeles nydelig middag hvor ørret var hovedretten.

Lørdagens tur ble lagt til fjellet. Vi kjørte til og parkerte der Vågslidtunellen starter og gikk i lett terreng oppover til drøye 1100 moh. Der kom vi inn på den kjente turstien, Ålmannvegen - en gammel ferdselåre som vi fulgte. Vi hadde en rast ved en seter inn for skisenteret og fortsatte i retning hotellet i småkupert og åpent fjell-landskap.En ny rast og stopp måtte vi ha før vi bega oss nedover igjen. Her på toppen var det flott utsikt, sol og varmt som en god sommerdag. Etter en bratt nedstigning på ca 400 m var veien tilbake kort.

Igjen et nydelig måltid - denne kvelden fikk vi servert hjort. og etter turen på drøye 12 km smakte dette himmelsk.

Søndag dro noen tidlig, men mange valgte en tur med samme utgangspunkt som dagen før, men turen gikk i en noe annen retning. Det ble en flott tur i fint vær og med god sikt.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now