Seniortur 3.5.18 - Gunnelev rundt.

Skien har i mange år hatt fin tur rundt Hjellevannet. Vi prøver for første gang en tur rundt vårt eget vann. I tett regnvær møtte 7 stk. Turen startet fra Rådyrveien bortover stien med fin utsikt over Gunneklevfjorden og "gamle" Hydro. Ned Flåttenbakken og over gangbrua. På Herøya åpnet Kiwi butikk og vi ble servert kaffe, bløtkake og mye frukt. Dette har nok ikke skjedd på turer tidligere. Etter servering stoppet det å regne, og vi gikk resten av turen uten regntøy. Vi gikk ned til Frierfjorden, og hadde rast på historisk grunn nedenfor Hydros gamle direktørbolig. Turen fortsatte på vestbredden av fjorden med granittblokker fra de gamle absorpsjonstårnene for salpetersyre. Noen gikk opp Fridtjof Nansensgate tilbake til Rådyrveien, og noen ble hentet med bil ved Roligheten. Total turlengde henholdsvis 9 og 7 km.

Turleder: Ole Chr. Magnussen

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now