Seniortur 31.5.18 - Rundtur på Presteveien

Presteveien ble brukt fra ca 1350 til 1847 når presten skulle til Siljan på jobb. Rundturen startet fra Kåsa i strålende vær med ca 27 grader, og med 24 deltakere. Vi har hatt den varmeste mai måned i Norge på 100 år, dvs så lenge det er foretatt målinger. Etter stopp på gården Flata gikk turen forbi lopptjern og videre opp til Mjøvannsdammen. Dette er en sti som POT ikke har ansvar for å rydde. Den var noen steder nesten uframkommelig pga veltede små og store trær. Ved dammen ble det mat og drikke. Oppstigning fra dammen ble for mange en tøff bakke med vanskelig terreng. Det ble en kort stopp ved gården Rundthol før vi gikk tilbake til Kåsa. Lengde ca 7 km.

Turleder: Tor Augestad

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now