Rapport fra medlemstur 29.4.2018 til Skien Østmark.

Turen som var planlagt til Kvekåsområdet ved Skyer ble lagt om til tur fra Søgårdseter til Rustankollen denne søndagen.

27 deltakere møtte til turen som gikk blant hvit- og blåveis i flott vårvær.

Vi passerte flere setre på turen, bl.a Rustan som ligger under Rustankollen. Det er lite å se av spor i området etter det som frem til femtitallet var kjent for stor setervirksomhet. Kyr på sommerbeite kan en imidlertid treffe i enkelte områder fortsatt.

Vel oppe på Rustankollen fikk vi en velfortjent matpause. Etter en god pause gikk turen videre om Gaupåsen og Løbergseter tilbake mot Rustan og retur til bilene som var parkert ved Skyerveien. Distansen ble ca 9 km.

Turleder var Geir Haugland.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now