Rapport fra medlemstur 15.4.2018 - sesongens første.

Som vanlig var turmål for oppstart av årests medlemsturer kystnært område..Årets første tur ble lagt til Kragerø-området - til Lovisenberg-kollen og Bjørneknuten.

Avreise litt tidligefe enn vanlig, kl 9.30 fra Kjølnes, men de fleste møtte ved Rema på Heistad. Vi var 30 som skulle ut på tur, så det ble mange fulle biler nedover mot Kragerø.

Det var ment å parkere ved Berg gård/Museum, men pga fortsatt en del snø i terrenget valgte turlederene å starte fra Vallbergveien ved Vallbergtjenna.

Turen ble lagt på kulturstien innover forbi Lilltjenna/Vallbergtjenna. Så gikk det oppover mot toppen, til Lovisenbergkollen på 186 moh. Her var det flott utsikt mot øygarden, og da passet det godt med en matpause.

Deretter gikk vi nedover og gjennom en område med ganske mye snø før vi igjen gikk litt oppover og nådde den fine utsiktstoppen, Bjørneknuten på 172 moh. Her var det fin utsikt mot Kragerø og Portør-landet, og selvfølgelig passet det godt med en rast også her.

Deretter gikk turen ned igjent mot parkeringen. Turen i det fine området var på snaue 6 km. Alle var fornøyde over å komme til nytt og ukjent turterreng.

Turleder var Robert Jensen og Geire Haugland.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now