Rapport tur til Vannverket 1.10.17 i samarbeide med Porsgrunn Kommune

Tur til Vannverket i Bymarka søndag 1.10.17.

Det er nå 20 år siden vannbehandlingsanlegget i Valleråsen sto ferdig. POT ble spurt om å være med på feiringen. Vi merket løype fra Kjølnes og frem til anlegget. Underveis var det satt ut 8 poster med spørsmål som stort sett handlet om Vannverket.

Varaordfører Jannicke Andreassen åpnet markeringen og overrakte blomster til virksomhetsleder Torbjørn Krogstad.

Vannverket serverte hamburgere og grillpølser med tilbehør, og POT bød på kaffe og kaker. Alt ble spist opp, og det gikk med 200 hamburgere og like mange pølser pluss 5 storkjeler med kaffe og 2 langpannekaker.

Det var omvisning i anlegget, og det var svært populært. Selv om det regnet hele dagen var deltagelsen stor, og spesielt moro var det at det kom så mange barn. Folk var fornøyd og tilbakemeldingene var positive.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now