Rapport fra familietur til Årdalsåsen 3.9.17,

POT i samarbeid med Barnas Turlag i Porsgrunn arrangerte med stor suksess familiedag til Årdalsåsen søndag 3. september - på selveste "kom deg ut dagen".

Da løypa åpnet ved Jysk på Moheim kl 11 var det en jevn strøm av turglade barn og voksne som ville være med på natursti og topptur - til Årdalsåsen.

Det var laget 10 poster på veien opp med fine og spennende spørsmål. I tillegg var det også "matstasjon" i en av de bratte kneikene underveis, så de minste kiunne få litt påfyll av "drivstoff". På toppen fikk alle barna sin velfortjente premie etter å ha tatt seg opp de lange og bratte bakkene til toppen.

Opptelling viste at mer enn 80 barn - fra 2 år og oppover - var med, og minst like mange voksne, så det var en skikkelig stor flokk på toppen som koste seg med nistemat, med grilling, med steking av pinnebrød og diverse aktiviteter. Bl.a. var det rigget til en tauklatrerute mellom trærne som var svært populær.

Høydepunktet - trekning av premier med en stor flokk forventningsfulle barn rundt premiebordet avsluttet en fin dag ute i naturen hvor det virket som alle var godt fornøyd med turen og arrangementet.

At det kom noen få regndrypp på hjemturen gjorde ingen ting.

En stor takk til gjengen som sto bak jobben med å få til nok en vellykket familietur.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now