Dugnad 13.6.17 - Kjølnes Gård

Denne dagen ble dugnaden tatt på Kjølnes Gård. Vi leide en lift og fikk vasket hele huset, og det var svært møkkete. Noen startet ved 12-tiden, og flere møtte opp etterhvert, og til slutt var vi 16 stk.

Gjerdet som var brukket ned ble reparert, og hagen ble også frisert. Vi var oppe på taket for å se etter en lekkasje som er observert den siste tiden. Og det var et trist syn som møtte oss da taket på kjøkkensiden var helt råtnet opp. Nå må POT og POL snakke med kommunen om hva som kan gjøres.

Vi avsluttet kvelden med pølsefest i hagen og kaffe og kaker inne med bilder fra Bornholm, som flere drar til i neste uke.

Nå tar dugnadsgjengen en velfortjent ferie etter god innsats i vårsesongen.

God sommer til alle - hilsen Jakob

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now