Rapport fra medlemstur til Salsås 23.4.17.

Vårens første medlemstur gikk til Larviksområdet.

48 deltakere hadde møtt opp ved Sky Skole for å være med på tur i Eikedalsmarka.

Vi startet med å gå opp til Ulfsbakk i et flott solskinn. Vi fulgte så vannet på nordsiden og passerte pumpehuset fra 1885. Etterhvert kom vi frem til idylliske Bakkanetjenn. Vi besluttet å stikke oppom Fuglås (219 moh) hvor vi rastet, og som ga oss en praktfull utsikt mot Telemark og kysten sydover. Etter rasten gikk vi stien som førte oss opp gjennom bøkeskogen til Salsås (221 moh), kjent for sin fine utsikt. Herfra kan en etter sigende se 7 fyr.

Returen til Sky gikk ned til Gutterød og opp til Ulfsbakk igjen.

Turleder: Geir Haugland.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now