Rapport fra seniortur 29.9.16 til Krogshavn og Jypleviktangen

Selv om det tidlig på morgenen var et ordentlig ruskevær ble seniorene som vanlig belønnet med sol og fint turvær. Det var derfor 20 fornøyde turgåere som la i veg fra Krogshavn. Vinden tok seg opp etterhvert, og vi var glade for å ha fast grunn under føttene. Dog må det innrømmes at skummende hvit sjø var et fascinerende skue.

I Sandvika kom Lyder Solberg oss i møte og var med oss på resten av turen. Vel fremme på Jypleviktangen kom niste og drikke fream. På grunn av den sterke vinden satt vi litt spredt, men ingen sure miner for det.

På vegen over Rognsåsen ble det klart at det ikke bare er POT som bygger trapper m.v. For øvrig var det en fantastisk utsikt over Rognsfjorden og tilstøtende områder.

Ref.: Jan Hansen

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now