Rapport fra seniortur 15.9 - Blåfjell rundt

I et fortreffelig septembervær tok i alt 21 spreke seniorer fatt på turen som kunne betegnes som høstens utfordring. I forhold til opprinnelig plan ble turen noe avkortet, og turleder Harald Bjaarstad skal ha ros for å ha lagt opp til en perfekt seniortur.

Starten gikk som planlagt fra Kleven, og vi kom etterhvert frem til Havretjennstua. Turleder orienterte både om stuas historie og om mulige turer både hit og dit. Fra Havretjennstua gikk turen rett opp til Blåfjell hvor vi nøt både utsikt og niste. Det var mange som også benyttet anledningen til å registrere seg i Titopperen.

Returen gikk over Stakamyr ned til Holmseter og så tilbake til utgangspunktet Kleven

Ref.: Jan Hansen

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now