Dugnader uke 37 - Sortilen, Gulldokk

Tirsdagsdugnaden ble tatt på Valåsrunden. Mye smågran og kratt langs Sortilen ble ryddet vekk, og rasteplassen på vestsiden av vannet fikk også en bedre utsikt. Oppe på toppen ble vi møtt med en strålende solnedgang i det fine, varme været. Mange var ute og gikk Valåsrunden den kvelden, og det gledet oss 11 som var med på dugnaden.

Onsdag dro Svein, Unni og Jakob på ryddedugnad i Jarseng-området. Med nøkkel til bommen ved Trollsåsen kjørte vi inn til Gulldokk på stien mellom Jarseng og Mjøvann. Her traff vi Hans Jakob Sørli som har kjøpt skogs-teigen her inne. Etter en hyggelig prat ryddet vi løypa ned til Mjøvannsdammen.

Fredag var det dugnad igjen i samme områdene. Berit og Jakob ryddet stien langs Mjøvann til Rekua og opp den bratte Hestekleiv.

Dette var en meget god ryddeuke.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now