Familietur til Skipperåsen søndag 4.9.2016

I et strålende vær arrangerte POT årets andre familetur. Denne gang til Skipperåsen i Porsgrunn Vestmark.

Turen gikk fra Vestsiden skole og opp langs Kverndammen og videre til Skipperåsen. I lia opp fra dammen langs stien var det natursti med mange spørsmål som skulle besvares. Underveis var det også seigmenn og sukkererter til barna.

Vel fremme på Skipperåsen fikk barna velge seg en ting som takk for innsatsen, Nypoppet popkorn fra bålpanna og kaffe fra storkjelen ble servert turfolket da de var fremme. Selvfølgelig fikk de grønn kake fra en grønn forening - den smakte godt. Grillen var tent, så her var det mulig å grille pølser.

Til slutt ble spørsmålene fra naturstien gjennomgått, og barna svarte villig. Det ble også trukket ut gavepremier til barna som hadde deltatt på "Kom deg ut dagen". En tursekk var hovedgevinsten, og den var det en lykkelig jente som vant.

Så var turfolket klar for hjemturen ned lia mot Frydentopp og videre til Vestsiden skole.

Nok en fin familetur er blitt arrangert med engasjerte barn og hyggelige turfolk. Dette setter vi i POT stor pris på.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now