Treff på Årholtstua 12.6.16

June 14, 2016

 

 

 

11. juni ble Porsgrunn og Omegn Turistforening 69 år. Dagen ble som vanlig feiret på Årholtstua og denne gang i strålende vær. 2 bord var dekket og pyntet med stedets markblomster og med norske flagg. Grillen var tent, og fra storkjelen ble det servert kruttsterk kaffe. Grillretter i mange varianter ble lagt på grillen, og turgåerene fikk seg et skikkelig måltid. Som avslutning ble det servert eplekake fra "Liane bakeri", den smakte meget godt.

Det var ikke noe felles start for turfolket denne gangen, så folk kom fra flere kanter - Skifjell, Oklungen og jammen kom det 4 stk fra Siljan.

Dette ble en strålende feiring av POT's 69-årsdag for de 34 som tok turen til Årholtstua denne fine søndagen.

Tags:

Please reload

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now