Referat fra seniorturen til Golsfjellet

Golsfjellet 31.08 – 03.09.

Også i år reiste seniorene i POT på høsttur. I år ble Golsfjellet valgt som mål og turen ble lagt opp i samråd med Magnus Reiser som stilte med innleid buss og en særdeles velvillig sjåfør. Mandag morgen var det i alt 35 seniorer som forventningsfulle fant sine plasser i bussen. Med oss hadde vi formann Jens og i tillegg dukket nestformann Terje opp når vi kom fram. Dette tar vi som et klart tegn på nyrekrutering til gruppa vår.

Turen opp gikk via Numedal med lunsjstopp på Rødberg. Vel framme på Oset Høyfjellshotell ble vi ønsket velkommen av en hyggelig vertinne. Under oppholdet viste hun oss Oset fjellkirke og Gildehallen med alle antikvitetene. Det var både interresant og rørende de historiene hun hadde å fortelle.

Tirsdag gikk turen i området ved Storefjell med busstransport fram og tilbake til Oset. Vi hadde godt turvær uten regn og vind. Vi gikk over Veslefjell med rast ved ei grillhytte og returen gikk over Storefjell hvor vi fikk et kjempefint rundskue. Turen var på ca 6.3 km. og var av en slik karakter at alle kom seg greit rundt. Med tanke på det uværet som raste lengre syd så hadde vi en perfekt dag.

Onsdag fikk vi regn, men ikke mer enn at de fleste ble med bussen opp til Guriset. Vi fikk en fin tur over Gurisethøgda og tilbake til hotellet. Noen valgte da å ta inn på hotellet for å tørke seg, mens de iherdigste av oss valgte ei stor gamme hvor vi spiste vår niste med nogo attåt!

Selv om raset i Hallingdal gav oss en liten omveg hjemover på torsdag så fikk vi likevel en kjempefin hjortegryte hos Johny på Krøderen kro.

Avslutningsvis må det også nevnes at oppholdet på Oset gav rik anledning til sosialt samvær og ikke minst dans til levende musikk om kveldene. Håper at de vedlagte bilder illustrer noe av det vi opplevde.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now