Nye skilt på Håøya

De siste 3 onsdagsdugnadene har foregått på Håøya. Med nøkkel til bommen kunne vi kjøre helt frem til Vrangsund og det hjalp oss en god del for å få utstyr og redskap frem. Håøya har et stort stinett med 70 skilt som vi nå har byttet ut med nye. Statens naturoppsyn har ansvar for å rydde vekk vindfall og det er det mye av der ute. Vi ryddet også vekk en god del da de ikke hadde vært over hele stinettet. Dårlig vær da vi var der ute førte til at det gjenstår noe blåmerking.

Når det gjelder merking har noen tatt seg til rette og merket med store gule piler på stein og fjell og gule ringer på trær fra Vrangsund til Storefjell. Håøya er et naturreservat og slik merking er ikke bra da det er strenge bestemmelser for merking i naturreservat.

Denne merkingen bør fjernes.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now