Seniortur til Rafdalstien

Rafdalstien.

Torsdag 27. august var det igjen turdag for seniorgruppa til Porsgrunn og Omegns Turistforening. Turen denne gang gikk fra Rugtvedt på Rafdalsstien inn til Sørtjenn. Returen gikk via Piggen og Solmyrås.. Været hadde nok skremt mange men vi var 9 ihuga turgåere som valgte å trosse været. Det ble etterhvert opphold og vi fikke en fin tur selv om det var bekker og dammer på steder det vanligvis er tørt. Under veis ble det tid til å smake på blåbærene som det var mengder av. Mens vi rastet ved Sørtjenn fikk vi besøk av ei and som gjerne ville dele niste med oss. På vegen tilbake over Piggen dukket sola fram og vi fikk en riktig så fin avslutning på turen.

Med hilsen Jan Hansen

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now