Onsdagsdugnader 3 og 10 juni

Onsdagsdugnadene 3. og 10.juni

POT har nå ryddet, merket og skiltet stinett på Sandøya og Løvøya. Fra kommunebrygga på Sandøya og over skauen til Dikkon, fra Dikkon over mot Løvøya, på fine stier fra brua over Flyndra til friarealet på Løvøya og frem til fergebrygga der. Vi har også merket stier opp til utsiktspunkt både på Sandøya og Løvøya.

Dette har vært et samarbeid med Porsgrunn kommune slik at turfolket nå kan ta fjordbussen til både Siktesøya, Sandøya og Løvøya for så å gå tur på øyene i de fine fjordområdene våre. Øyhopping kalles prosjektet. En brosjyre som forteller om hva som finnes på alle øyene i den flotte fjorden vår, er nå trykket ferdig og er straks klar til distribusjon.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now