Spreke seniorer på tur til Gunnborgdalen

POT-seniorer på tur til Gunnborgdalen.

Med utgangspunkt fra Toras Hytte la 27 spreke seniorer fra Porsgrunn og Omegns Turistforening (POT) torsdag 21.05 ut på tur. Turværet var ideelt og målet for turen var Gunnborgdalen naturreservat og Storhaug. Før vi kom inn i reservatet ble det gitt en kort orientering om trær og blomster i området. Underveis passerte vi forøvrig rester? etter den gamle hoppbakken til Odd hvor daværende kronprins Olav hoppet i 1924. Der møtte vi forøvrig et krevende parti i form en svært bratt og glatt li. Men med en hjelpende hånd kom alle velberget opp. Belønningen var en kjempefin utsikt fra Storhaug. Skal si niste og kaffe smakte! Der oppe møtte vi forøvrig en skoleklasse på tur og de viste oss at ikke alle ungdommer er inaktive. Turen tilbake gikk bl. a. over idyllisk kulturmark.

Konklusjonen før hjemreise var at selv om turen hadde sine fysiske utfordringer er ingen ting umulig for spreke seniorer. Forøvrig går neste tur til Barkvika i lettere terreng.

Med hilsen Jan Hansen

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now