Årets første seniortur på kystien i Brunlanes

Kyststien Brunlanes

Seniorgruppa til Porsgrunn og Omegns Turistforening åpnet tursesongen sin torsdag 9. april med en tur på kyststien i Brunlanes. Det var tydeligvis mange som hadde lyst til å møte våren der ute og vi var hele 51 personer som la i veg under Roar Kleppes ledelse. At vi kom til å ta turen i motsatt retning av det som opprinnelig var planlagt la ingen demper på på turen. Vi startet opp på Nalum- stranda for så å vandre utover langs rivieraen hvor badeplassene lå tett, dog uten at det var særlig folksomt på denne tiden av året. Roar hadde som vanlig en rekke historier å fortelle både om lokale Terje Vigener og konjakkforlis. Fler fant også glede i spirende vårtegn som blå- og hvitveis. Tid for en kafferast ble det også. Endepunktet for turen var Brunvall . Blir de neste turene like vellykket så gleder vi oss til fortsettelsen.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now