Rapport fra seniorenes vår møte

Seniorenes vår møte 18.3

Tradisjonen tro så startet seniorsesongen opp med et godt besøkt vårmøte. Seniorleder Vibeche Skau Jonassen ønsket de fremmøtte (ca 30 ) velkommen. Som vanlig hadde kjøkkenkomiteen rigget til med kaffe og gode kaker.

Årets turer ble gjennomgått ved at turlederne fortalte litt om terreng og vanskelighetsgrad. Konklusjonen var at det blir en fin og variert tursesong med turer som passer for de fleste. Det ble også byttet om på to turer slik at turen 21.5 går fra Toras Hytte mens turen langs Rafdalstien går 27.8

Høsttur ble også diskutert. Etter Danmarksturen siste år, så ble det flertall denne gangen for en tur i den norske fjellheimen. Det ble en diskusjon om Høvringen kontra Golsfjellet. Veldig mange syntes Golsfjellet med sitt utbygde og lettgåtte stinett var fristende og det ble bestemt å forsøke å få dette til.

Pr. dato så har vi et tilbud på kr. 3.750,- pr person. Tillegg for singelrom er kr.500 for tre netter. Tilbudet gjelder Oset Høyfjellshotell fra mandag 31. august til 3. september og innbefatter busstransport, 3 overnattinger i dobbeltrom med frokost, nistepakke og middag, samt lunsj på opptur og hjemreise.

Det har vært spørsmål om dans og det siteres fra hotellets hjemmeside: Vi vet at mange av dere er glad i god dansemusikk. Eivind Furulund har de siste årene underholdt hos oss i denne perioden til gjestenes store begeistring. Vi må derfor gå ut fra at dette ordner seg!

Pr. dato har det meldt seg 29 interesserte. Turen er også åpen for for andre POT medlemmer enn de . Etter konferanse med Magnusreiser AS har vi fått opplyst at maksimumdeltakelsen er 54. Bindende påmelding innen 15. juni. Alle henvendelser skjer til

Jan Hansen tlf. 91863032/35510887

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now