Flittige maurer på Håøya

Da har den ivrige dugnadsgjengen vært på ferde igjen. Tre hele dugnadsdager, og dette gjelder ikke noen fattige kvelder, nei tre lange dager har de vært på Håøya. Der har de byttet ut alt som heter skilter, endel stolper, blåmerket og ryddet og klippet. I alt ble det byttet ut ca 70 skilt. Håøya er et landskapsvern område så der må vi ha tilladelse for å gjøre noe som helst, og vi hadde papirene i orden. Men det hadde vært personer der ute som ikke hadde tilladelse. De hadde malt med gulfarge på trær og stein på løypa til Storefjell. Dette er helt ulovlig særlig i et vernet område. Dette bør ikke gjøres i noen turområder. Skal vi merke noe sted, så er første betingelse å spørre grunneier. I dette tilfelle, så er grunneier Telemark Fylkeskommune. All ære til den dyktige gjengen. Ja her ser dere noe av merkingen. Det er langtifra pent.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now