Storfint besøk i årholtsdalen

Vi fikk et spørsmål fra Morten Næss i Porsgrunn kommune om POT kunne ta i mot bystyret på vollen på Årholtstua torsdag 4.sept. Det svarte vi selvfølgelig ja til.

De skulle gå fra Skuggen innerst i Oklungvann via Mjøvannsdammen- Broken og over til Årholtstua. Skaukaffe med god kake ble servert da de kom frem. Jens, formannen vår ønsket bystyret velkommen og ga en god info om arbeidet vi driver med i foreningen. Bjørnar Løkstad, daglig leder i det nystartede Grenland Friluftsråd la frem planer om friluftsliv i Grenland. Friluftsrådets landsforbund var også representert med to deltakere.

Kl.12 serverte vi lunsj: karbonader, grillpølser og wienerpølser med tilbehør. Mat som falt i god smak. Etter lunsj ble kyststiarbeidet, kommuneplanens arealdel tatt opp til diskusjon. Kl.15 var møtet slutt.

Det ble mye arbeid for POT får å få dette til. Benker og griller fra Mule Varde og bord fra Kjølnes måtte fraktes inn og bæres på plass. Men ved hjelp av en solid dugnadsgjeng fikk vi det til.

Takk til dere 8 som stilte opp

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now