Medlemstur til Skåtøy

April 30, 2014

Søndag 27.april var medlemstur til Skåtøy i Kragerø

 

 

Over hundre deltakere hadde møtt frem for å være med på tur på Skåtøy. Turen var i samarbeid med Turistforeningen i Kragerø og lokal kjentmann skulle guide oss rundt på øya. I det flotte været ble det en fin tur på øya. Vi ble godt kjent med den til dels store skogen på Skåtøy også. Det er ikke lett å ta seg frem i strandkanten overalt, men vi fikk utsikt fra utvalgte topper underveis. Innføring i feltspatdrift, kirke- og kommunehistorie samt  Theodor Kittilsen fikk vi også underveis. Noen var så tøffe at de badet i sjøen også mens vi ventet på ferja tilbake til Kragerø.

 

Tags:

Please reload

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now