Jakob Kløverød utnevnt til æresmedlem i Porsgrunn og Omegns Turistforening

På årsmøtet ble vår alles løypesjef og primus motor, Jakob Kløverød, utnevnt til æresmedlem i turistforeningen. I sammenhengende 25 år, siden 1988, har han sittet som tillitsvalgt i et eller annet verv i turistforeningen. I skrivende stund er han styremedlem med løypelederfunksjon, noe vi har forstått er hans favorittverv. Det er som den aktive, arbeidsomme og iderike tilrettelegger av løyper, klopper, gammer og gapahuker vi kjenner han best.

Her ern i gang med bormaskinen på Valås.

Men i løpet av de 25 årene som tillitsvalgt har han også sittet som leder i foreningen i to perioder, fra 2002 til 2004 og fra 2008v til 2010.

Han har også hatt fingern med i nesten alt som gjelder turistforeningsarbeide, alt fra utarbeiding av kart til turledelse, fra dugnadsarbeid på Kjølnes til å sitte i komiteer og utvalg, stått i bresjen for kyststiutvikling i Porsgrunn til å få på plass klubbhus på Kjølnes sammen med Porsgrunn O-lag. Vi kan ikke nevne alt, og det er utallige andre ting som kunne vært nevnt, men vi avslutter med å gratulere med utnevnelsen.

Tags:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now